PÉNZTÁR

CATACLEAN vásárlás

VISSZA

Kosár tartalma:
db CATACLEAN 2 db-os csomag

Fizetendő:
14.000.-Ft
(12.000.-Ft+2.000.-Ft szállítási költség,utánvéttel)


 


Szállítási cím

+36


Számlázási cím

Amennyiben a szállítási és a számlázási adatok nem egyeznek meg, akkor töltsd ki az alábbi mezőket is!

 
 

Szeretnél még további 20% kedvezménnyel vásárolni?

Az AmpeGo mobilapplikáció letöltése után a főoldali CATACLEAN bannerre kattintva, 2 flakon ára mindössze 12.000.-Ft + szállítási költség.

Az Ampego egy új, innovatív, komplex mobilalkalmazás,
amelynek segítségével mindenki számára elérhetők egyedi megoldásaink. Többek között megtalálod, hogy hol tudsz átlagosan 11.4%-kal olcsóbban vásárolni az élet számos területéről, megtalálod a hozzád legközelebb lévő partnerüzletünket. Telefonszámlád lefaraghatod, biztosításaid megkötheted (egyedi gépjármű-biztosítások is elérhetők: használtautó garancia, sí biztosítás, biztosítás ösztöndíjasoknak...stb.).

A rendszerünket használó kereskedők, szolgáltatók könnyedén elérhetik a felhasználókat az AmpeGo-ban, ráadásul nem csak a saját fiókban beállított kategóriában, közelben lévő üzletek funkcióval. Megoldásunkkal közvetlen üzenetet is küldhetnek nekik az aktuális akciókról, termékekről. Mint tudjuk a gyorsaság a versenytársakkal szembeni előnyhöz vezet: így akár az elgondolástól számított 1-2 percen belül értesülnek a leendő vásárlók ezekről az információkról. A vásárlóközönség elérése 99%-os, amely az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb marketing egy cég vagy üzlet számára.