Gyakran ismételt kérdések

CATACLEAN nem károsítja autómat?

Nem. A CATACLEAN-t széles körben tesztelték az elmúlt 15 évben a szakértők. Használata biztonságos dízel és benzin motorok esetén.Miben különbözik más terméktől?

A CATACLEAN egy kiváló tisztítószer és nem változtatja meg az üzemanyag összetételét semmilyen módon sem a benzin, sem a dízel motoros gépjárművekben. Kifejezetten úgy tervezték és készítették, hogy tisztítsa a belső alkatrészeket a motorban és az érzékelő szondákat illetve a katalizátort, így csökkentve a szén-dioxid kibocsátást, és ezzel javítva az általános teljesítményt.Milyen gyakran használjam a CATACLEAN-t?

Azt javosoljuk, hogy 1 flakon CATACLEAN-t töltsön az üzemanyagtartályba háromhavonta egyszer. Amennyiben Ön leginkább városban közlekedik, akkor kéthavonta ismételje meg a műveletet!Melyek azok a jelek amelyből arra következtethetek, hogy a jármű nem működik megfelelően?

Amennyiben felgyullad valamelyik hibajelző lámpa, pl. "SERVIS","CHECK ENGINE", vagy megemelkedett a jármű fogyasztása, csökken a teljesítmény, esetleg rossz károsanyag-kibocsátás tesztet produkál, akkor valószínű, hogy valamilyen gond van a gépjárművel.Hogyan maximalizáljam a CATACLEAN hatását?

Kövesse az alábbi egyszerű utasításokat!
- Ügyeljen arra, hogy az üzemanyagtank a negyedéig legyen üzemanyaggal (12-16 liter) amikor beleönti a
CATACLEAN-t!
- A motornak üzemi hőfokon kell lennie amikor beleönti a
CATACLEAN-t.
- Az egész flakon
CATACLEAN-t töltse az üzemanyagtartályba!
- Tegyen meg 30-40 kilométert a járművel mielőtt újra tankolna!